четверг, 3 июля 2014 г.

Ігор Прокопенко: "Долюдські працивілізації шукати потрібно..."


Ігор Прокопенко:   Є сенс займатись пошуком свідчень існування долюдських цивілізацій. Це кажу не я, про це говорять інші історики, тому що наша людська цивілізація - це всього нічого. Так? А земля існує чотири з половиною мільярди років. І припускати, що вся історія розумної і живої цивілізації нашої планети, вона займає ось, там, скільки людині розумній, Гомо Сапієнс, там, тридцять-сорок тисяч років, все, і чотири з половиною мільярди років. А скільки за цей час тільки було встановлених десятьльодовикових періодів, які стирали все начисто, що було на поверхні нашої Землі. І вважати, що за цей час нічого не було на території нашої планети, навіть за законами формальної логіки, було б, мабуть, самонадіяно. 
     Тому я вважаю що це одне із питань, яким, звичайно, потрібно займатись. Чому у нас недостатньо фактів? Тому що немає артефактів. Чому? Тому що Земля за свою історію переживала велику кількість катаклізмів, які стирали усе, що завгодно. Чому ми знаємо про Великий потоп, ноїв ковчег так далі. Сьогодні встановлено, що являв собою Великий потоп. Дві тисячі років до нашої ери, приблизно, в той час Чорне море було в два рази меншим, це геологія. Ось в результаті катаклізму води Середземного моря, Середземне море вийшло з берегів в світовий океан, таким чином , води Середземного моря опинились в Чорному морі, Чорне море набуло сучасного обрису. І ось у той час, коли вже люди жили жили, вже  передавалась якась деяка в міфах і легендах, ось ці історії, так родилась легенда про Ноїв ковчег, яка довгий час вважалась легендою, вимислом і міфом, або, там, якимись божественними писаннями. Насправді абсолютно реальний історичний факт, при цьому, що це катаклізм, він, в майбутньому, був локальним.
     Але про те, чим я говорю, я іще раз хочу сказати, що в даному випадку це вже не домисли і гіпотези, це встановлений факт, ось, що відбувалось із Чорним морем у цей час, що відбувалось із цим ареалом земним. Тому, звичайно, там долюдські працивілізації шукати потрібно, і з більшою долею ймовірності це дійсно було так. 
      Тому не потрібно ходити до чорта якщо чорт за спиною. Так і з нашими тайнами. Ось куди не плюнь, всюди тайна, якою є смисл займатись, розкривати її, взагалі думати про це, тому що головна функція людини - це, все таки, думати. А якщо ми живемо в полоні тільки деяких дуже простих уявлень, викладених в підручнику за четвертий клас, ось, якщо комусь подобається так жити, то нехай живуть.




Комментариев нет:

Отправить комментарий